Reclame

Datums Kerst- en Halloweenseizoen aangekondigd, Halloween Party geschrapt

Ben jij er ook bij?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft de datums van het kerst- en halloweenseizoen aangekondigd. Door de maatregelen rond het Coronavirus was het onduidelijk of deze seizoenen zouden plaatsen. Tot nu!

Het Coronavirus heeft nog altijd de hele wereld in de ban, en ook Disneyland Paris. Door de aangepaste veiligheidsmaatregelen is het entertainmentaanbod gewijzigd. Disneyland Paris zet vooral in op de Disney-figuren, met selfie-spots en mini parades. Normaal zou je deze zomer opnieuw kunnen genieten van de tweede editie van 'The Lion King & Jungle Festival', maar dit seizoen komt dit jaar niet terug. Wel zullen de shows 'Jungle Book Jive' en 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' vanaf midden augustus terug te zien zijn.

Stilaan komt er ook meer zicht op het najaar in Disneyland Paris. Vandaag werd aangekondigd dat Disney's Halloween Festival zal plaatsvinden van 26 september tot en met 1 november 2020. Door de aangepaste maatregelen, zal de Halloween Party dit jaar niet doorgaan.

Wie meer voelt voor kerstmis in Disneyland Paris, kan hier terecht van 7 november tot en met 10 januari 2021 voor Disney's Betoverende Kerst. Voor beide seizoenen is nog niet bekend wat het entertainmentaanbod zal zijn. Dit gaat er hoogstwaarschijnlijk iets anders uitzien dan vorig jaar aangezien afstand houden nog altijd de regel is.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.