Reclame

De avondshow Disney Dreams keert terug naar Disneyland Paris

Goed nieuws voor vele fans!
1 minuut om te lezen
Vanaf 12 april 2023 keert de populaire avondshow Disney Dreams terug naar het Disneyland Park. Als onderdeel van de Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris zal de avondshow dagelijks te zien zijn als vervanger van Disney Illuminations.

"Disney Dreams!" is een spectaculaire avondshow die de gasten van het Disneyland Park meeneemt op een magische reis. De show zal te zien zijn na de droneshow Disney D-Light. Geleid door de schaduw van Peter Pan, (her)ontdek je enkele van de grootste Disney-klassiekers die op Kasteel van Doornroosje geprojecteerd worden tijdens een buitengewone reis met iconische liedjes uit Disney- en Pixarfilms, waaronder Beauty and the Beast, The Hunchback of Notre Dame, The Lion King, Rapunzel en vele anderen.

In 2012 was "Disney Dreams!" voor het eerste te zien tijdens de vieringen van de 20e verjaardag van Disneyland Paris. Peter Pan en Tinker Bell veroverde onmiddellijk de harten van vele gasten. De projecties werden volledig op maat gemaakt van het Kasteel van Doornroosje. Ter ere van de 25 verjaardag werd de show vervangen door een nieuwe avondshow Disney Illuminations.

Bekijk hieronder een speciale versie van 2020. De nieuwe versie zal vernieuwde LED-technologie bevatten, nieuwe projecties, lasers, fonteinen en prachtig vuurwerk.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.