Reclame

De cast van Ant-Man and The Wasp komt naar Disneyland Paris

Ontmoet de sterren uit de film!
1 minuut om te lezen
Op zaterdag 14 juli 2018 heb je de kans om de Cast van de nieuwe Marvel-film Ant-Man and The Wasp te ontmoeten in Disneyland Parijs. De franse première vindt plaats in het bioscoopcomplex van Disney Village in de aanwezigheid van enkele sterren uit de film.

Ant-Man and The Wap speelt zich af na de gebeurtenissen uit de film Captain America: Civil War. Scott Lang (Paul Rudd) probeert zijn vaderlijk leven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als nieuwe superheld (Ant-Man). Hij krijgt een nieuwe missie van Hank Pym (Michael Douglas) waarbij hij zijn geheimen uit het verleden aan het licht moet brengen. Hiervoor roept Ant-Man de hulp in van Hope (Evangeline Lilly) als de nieuwe Wasp.

Tijdens de première in het bioscoopcomplex Gaumont in Disneyland Village zullen er enkele sterren uit de film aanwezig zijn. Hier heb je dus de tijd om met hun op de foto te gaan.

De film wordt voor eerst uitgezonden in het Engels en niet in Frans zoals bij andere premières wel het geval was. Vanaf 18 juli is de film te zien in de Belgische filmzalen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 48

3 december 2023 20:48

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.