Reclame

De koopjesjacht is begonnen

Solden in Disneyland Parijs
2 minuten om te lezen
Twee keer per jaar houdt Disneyland Parijs een grote kuis in hun winkels om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Tijdens deze solden, kan je merchandising kopen tegen hoge kortingen tot wel 70%.

Vanaf 28 juni tot en met 8 augustus 2017 kan je genieten van de zomersolden in de verschillende shops doorheen beide parken en in Disney Village. Ga je liever in het winterseizoen? Geen probleem. De wintersolden zijn er volgende jaar van 10 januari tot en met 20 februari 2018.

Houders van een Disneyland Parijs Jaarpaspoort krijgen een extra voordeel aangezien hun korting op merchandising nog eens bovenop de solden korting wordt geteld.

  • 20% voor Dream en Infinity jaarpaspoorten
  • 10% voor Fantasy, Classic, Magic Plus en Magic Flex jaarpaspoorten

Natuurlijk kan je ook genieten van het Magic Offer. Wanneer je een bepaald bedrag besteed in één winkel, dan krijg je er nog een item, zoals bijvoorbeeld een draagtas of deken, gratis bij.

Een leuke tip: ongeveer in het midden van de solden worden de kortingen nog eens verhoogt voor iedereen.

De meeste winkels hebben ongeveer dezelfde merchandising, maar er zijn ook uitzonderingen. Zo heb je op Main Street U.S.A. in het Disneyland Park winkels met enkel kleding of collectables. Flora's Boutique heeft meestal het grootste aanbod aan merchandising met korting.

Niet alle winkels hebben kortingen. Je herkent de merchandising met korting aan de rode of groen-blauwe stickers met de tekst 'soldes / sale' op.

Foto's: ED92

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.