Reclame

De nieuwe brochure 2018: wat je moet weten

De nieuwe brochure staat weer vol nieuwigheden.
4 minuten om te lezen
De nieuwe brochure van Disneyland Parijs voor 2018 is uitgekomen en natuurlijk staan hier enkele leuke tips en nieuwtjes in! We geven hier een oplijsting van de belangrijkste tips.

Disneyland viert nog even verder

Disneyland Parijs bestaat in 2017 exact 25 jaar. Het werd opgericht op 12 april 1992. Dit wordt momenteel uitbundig gevierd met de nieuwe Disney Stars on Parade, de nieuwe avondshow Disney Illuminations en tal van attracties die werden opgeknapt. Heb je de festiviteiten gemist? Geen probleem! De vieringen gaan ook in 2018 verder. Tot september heb je de tijd om te genieten van je favoriete Disney-figuren in hun feest-outfit.

Nieuw seizoen voor het Disneyland Park

Swing into Spring, het seizoen dat 2 jaar geleden werd gehouden in de lente, komt definitief niet meer terug. In de plaats zullen de vieringen voor de 25e verjaardag verder gaan, maar bovenop de talrijke aanwezigheid van Disney-figuren in de parken, kan je jouw favoriete Disney-prinses of -piraat ontmoeten tijden het Disney Prinsessen en Piraten Festival. Assepoester, Vaiana, Belle, maar ook Kapitein Haak en Peter Pan zullen te zien zijn tijdens een heus straatoptreden. Kinderen jonger als 12 jaar mogen ook verkleed naar de parken komen.

Nieuw seizoen voor het Studios Park

Het Walt Disney Studios Park krijgt er opnieuw een seizoen bij. Van 10 juni tot en met 30 september zijn Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow voor het eerst exclusief te zien in Disneyland Parijs tijdens Marvel Summer of Super Heroes.

Star Wars blijft aanwezig

The Force is still strong, want van 13 januari tot en met 25 maart 2018 keert Season of the Force terug naar het Walt Disney Studios Park. Tijdens de dag lopen er Stormtroopers door het park op zoek naar de rebellen tijdens Stormtrooper Patrol & First Order March. 's Avonds kan je genieten van een prachtige licht-, vuurwerk- en projectshow op de Tower of Terror tijdens Star Wars: A Galactic Celebration.

De 'tijdelijke' make-over van Hyperspace Mountain blijft nog voor onbepaalde tijd.

Talrijke magische shows

Hocus Pocus ! De populaire magisch gochelshow 'Mickey and the Magician' vol Disney-klassiekers keert terug van 1 april 2018 tot en met 3 september 2019. Ook Mickey presents: Happy Anniversary en The Starlit Princess Waltz zullen te zien zijn tot 9 september 2018.

Evenementen komen terug

Van 20 tot en met 23 september 2018 keert het razend populaire hardloopevenement Run Disney terug naar Disneyland Parijs. Elke kilometer die je loopt tijdens dit evenement is magisch, want langs de route staan Cast Members en talrijke Disney-figuren je aan te moedigen.

Voor de muziekliefhebbers vindt in juli 2018 de tweede editie plaats van Electroland. Het Walt Disney Studios Park wordt 's avonds volledig omgetoverd tot een heus dance-festival. Verschillende attracties blijven dan ook langer open.

Gratis WiFi

Disneyland Parijs is begonnen aan het uitrollen van gratis WiFi in beide parken. Deze zal in 2018 slechts in bepaalde gebieden beschikbaar zijn.

brochure-disneyland-paris-nl-2018.pdfbrochure-disneyland-paris-nl-2018.pdf

Misschien ook interessant?

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.