Reclame

De nieuwe brochure: een wereld vol nieuwigheden!

Veel onthullingen over het nieuwe jaar
4 minuten om te lezen
De nieuwe brochure van Disneyland Parijs is verschenen! En deze brochure verklapt veel van de magische plannen voor 2017.

Minder seizoenen

2017 is het verjaardagsjaar van Disneyland Parijs. Vanaf 26 maart 2017 gaan de festiviteiten in. Hierdoor viert Disneyland Parijs de rest van het jaar feest en is er minder tijd om andere seizoenen in de verf te zetten. Zo zal er in 2017 geen Swing into Spring (lente) of Frozen Summer Fun (zomer) seizoen zijn.

Disney's Halloween Festival en de Halloween Party gaan in 2017 wel gewoon door. Ook Disney's Enchanted Christmas is opnieuw van de partij om tijdens Kerstmis een magisch kerst te vieren in Disneyland Parijs. De special events Disney's Magical Fireworks en Bonfire, St David's Welsh Weekend en St Patrick's Day komen ook terug.

In 2017 (14 januari tot 26 maart) zal in Walt Disney Studios voor het eerst het Season of the Force seizoen te beleven zijn. Dit staat volledig in teken van Star Wars. In 2018 zal dit opnieuw te beleven zijn.

Ontbijt niet meer inclusief

Vanaf 26 maart 2017 zal het ontbijt niet meer inbegrepen zijn in je hotel package. Dit moet je apart bijboeken per persoon en per nacht. Nieuw is wel dat je buiten enkel ontbijt, half- en volpension ook nieuwe plannen hebt, waardoor je in het park kan ontbijten tijdens de extra Magische uren.

zie ook: Nieuwe maaltijd plannen en verbeterend ontbijt.

Door het verwijderen van het ontbijt uit het standaard hotel package, was het gissen of de prijzen van de hotels gelijk zouden blijven of zouden dalen. Als we de nieuwe brochure bekijken lijken deze prijzen gestegen te zijn ondanks dat er geen ontbijt meer inbegrepen is.

Mickey and the Magician

Tot 3 september kan je blijven genieten van Mickey and the Magician. In Mickey and the Magician ga je op avontuur met Mickey. Ga terug in tijd naar een 19e eeuws Parijs en treed binnen in een groot tovenaars atelier, waar de assistent niemand minder is dan Mickey Mouse. Mickey krijgt de opdracht om het hele atelier op te ruimen, maar hij geraakt afgeleid.

Volg Mickey terwijl hij de echte betekenis van het woord 'magie' leert kennen, want niets is wat het lijkt! Alles wat Mickey aanraakt, zorgt ervoor dat hij getransporteerd naar een magische wereld! Ga mee op een reis samen met bekende Disneyfiguren uit meest magische Disneyfilms waaronder de goede fee uit Assepoester, Rafiki uit The Lion King, de geest uit Aladdin, Lumière uit Belle en het Beest en Elza uit Frozen. Mickey wordt de held in een verhaal waar illusie en magie centraal staan.

Ook de muziek uit de bekende Disneyfilms worden in een nieuw jasje gestoken. De show is gedeeltelijk in het Engels en Frans.

The Forest of Enchantment

Van 1 juli tot 3 september zal je opnieuw kunnen genieten van de, met enorm enthousiasme onthaalde, musical the Forest of Enchantment kunnen genieten. De musical speelt zich af in een betoverd bos. Een verteller neemt je mee door middel van verschillende scènes en vertelt je over de geheime van het bos. Hij doet dit met de verhalen van Pocahontas, Tarzan, Jungle Book, Rapunzel en Brave. De musical brengt een ode aan de natuur door middel van de legendarische liedjes uit de films.

Nieuw 'hotel'

Disneyland Parijs heeft 7 Disney Hotels en verschillende partner hotels in de regio waar je met een shuttle naar de parken kunt. In 2017 komt er ook nog Village Nature bij. Village Nature is vergelijkbaar met Center Parks. Het is een park met bungalows voor 6 personen of appartementen voor 4 personen. Elke accommodatie heeft zijn eigen keuken (met vaatwasser), badkamer, slaapkamers, leefruimte, balkon, BBQ en nog veel meer.

Brochure Disneyland Parijs NL 2017catalogue-disneyland-paris-nl.pdf
Brochure Disneyland Parijs 2016 (NL)catalogue-disneyland-paris-2016.pdf

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.