Reclame

De seizoenen komen terug.. Halloween en Kerstmis op de agenda

Joepie !
3 minuten om te lezen
Goed nieuws! Want de seizoenen komen terug naar Disneyland Paris. Door het Coronavirus werd vorig jaar vele seizoenen afgelast, maar 2021 ziet er beter uit. Zowel het Halloween als het Kerstseizoen komen terug. Ook de Halloween party en het oudejaarsfeest staan op de agenda.
1-Disneyland-Paris-Halloween-Frontierland.jpg
Halloween

Van 1 oktober tot en met 7 november 2021 kan je genieten van Disney's Halloween Festival. "Disney's Halloween Festival belooft geweldig plezier wanneer het terugkeert", staat te lezen in een verklaring. "Het Disneyland Park zal worden uitgedost in een seizoensdecor om gasten te vermaken met een unieke Halloween-sfeer, waaronder pompoenen, kleurrijke herfstslingers en vriendelijke geesten."

5-Disneyland-Paris-Halloween-Disney-Villains.jpg

In het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zal je Disney-schurken zoals Maleficent, Captain Hook, Jafar en Cruella kunnen ontmoeten, evenals Disney-personages gekleed in hun meest ondeugende Halloween-kostuums.

Dit jaar keert ook de iconische Disney's Halloween Party terug! Deze unieke avond in het Disneyland Park vindt opnieuw plaats op 31 oktober. Tijdens de avond kan je genieten van speciaal geopende attracties, vele verrassingen en waanzinnig grappige evenementen verzonnen door Disney Villains... rillingen, spanning en plezier gegarandeerd! Tickets zijn beschikbaar op de website van Disneyland Paris (klik hiervoor bovenaan op 'Belevenissen'). Deze kosten €89 per persoon.

4-Disneyland-Paris-Halloween-Mickey-Friends.jpg
Kerstmis

Van 13 november 2021 tot en met 9 januari 2022 keert ook het magische kerstseizoen, Disney's Enchanted Christmas, terug. "Gasten van alle leeftijden kunnen weer dromen en kerst vieren zoals het hoort.", laat Disneyland Paris weten. In het Disneyland Park zullen opnieuw duizenden lichtjes branden in de metershoge kerstboom en op Main Street U.S.A. zal je het opnieuw zien sneeuwen. Om de magie van kerstmis te versterken, zal je de Disney Figuren, waaronder Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Stitch en natuurlijk de kerstman zelf zien in hun mooiste kerstoutfit.

2-Disneyland-Paris-Xmas-Santa-Mickey-Minnie.jpg

Als kers op de taart kan je de overgang naar het nieuwe jaar vieren tijdens de New Year's Eve Party op 31 december 2021. Tijdens deze unieke avond, kan je genieten van talrijke Disney Figuren, speciaal geopend attracties en de beste menu's in de restaurants van beide Disney Parken.

3-Disneyland-Paris-Xmas-Tree-2.jpg

Misschien ook interessant?

Nieuwe kortfilm 'Once Upon A Studio' binnenkort op Disney+

24 september 2023 17:35

Het Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 haar deuren met een magische tranformatie

12 september 2023 22:49

Albert Heijn brengt Disney kookboek uit ter ere van 100 jaar Disney

11 september 2023 21:32
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.