Reclame
terug

De spoken keren terug vanaf mei 2019 naar Phantom Manor

It's back!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De openingsdatum van het spookhuis is eindelijk bekend. Op vrijdag 3 mei 2019 kan je de attractie terug bezoeken. Dit maakte Operationeel Directeur Daniel Delcourt vanavond bekend op een bijeenkomst van Disney-fans.

    De attractie sloot op maandag 8 januari 2018 voor een grootschalige opknapbeurt. Gepland stond dat in het najaar van datzelfde jaar de attractie terug open zou zijn voor het Halloween-seizoen. De werken liepen echter vertraging op. Onder meer door het aantreffen van asbest.

    Na de vertraging communiceerde Disneyland Parijs vaag over een nieuwe datum met 'voorjaar 2019'. Nu is het dus eindelijk zo ver. Vanaf 3 mei 2019 kan je de attractie opnieuw bezoeken.

    Het volledige decor is aangepast en de verlichting vervangen door LED-lichten. Sommige scènes zijn volledig vernieuwd en we komen nu ook te weten wie de Phantom is...

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.