Reclame

Definitief: geen Marvel-thema voor Tower of Terror

Maar wel iets anders..
1 minuut om te lezen
Vele Disney-fans kunnen opgelucht adem halen, want de plannen voor een Marvel-thema voor de Tower of Terror lijken opnieuw in de ijskast gestoken te zijn. Het huidige Twilight-thema zou wel verdwijnen..

Eerder deze week heeft Disneyland Parijs aangekondigd dat ze dit jaar nog de Rock 'n' Roller Coaster in het Walt Disney Studios Park zullen ombouwen tot een Marvel-attractie. Hiermee lijkt de trend gezet om Backlot om te toveren tot een Marvel themaland.

Goed nieuws voor de Tower of Terror, want het budget dat in de make-over naar Guardians of The Galaxy: Mission Breakout zou gestoken worden, wordt dus nu gebruikt voor de populaire achtbaan gebaseerd op de Amerikaanse Rock-band Aerosmith.

Het Twilight-thema zou echter wel verdwijnen. Jaarlijks moet Disneyland Parijs hoge licentiekosten betalen om dit thema te mogen gebruiken. Door de grote film-portefeuille die The Walt Disney Company zelf in het bezit heeft, lijkt het dan ook logisch dat hieruit een film gekozen zal worden.

De volledige straat achter Studio 1 blijft in het Hollywood-thema, dus de nieuwe Tower of Terror blijft ongeveer in dezelfde sfeer. Vanaf mei 2018 zal de attractie sluiten om pas in maart 2019 opnieuw te openen met het nieuwe thema.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.