Reclame

Deze attracties sluiten definitief...

Ga jij ze missen?
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft besloten om in 2019 van twee attracties afscheid te nemen. Beide attracties bevinden zich in het Walt Disney Studios Park. De sluiting van de attracties maakt alvast plaats voor de uitbreidingen de komende jaren.

Als eerste sluit 'The Art of Disney Animation'. In het gebouw, te herkennen aan de iconische tovenaarshoed van Mickey Mouse, kon je zien hoe animatiefilms werden gemaakt en leren je eigen Disney-figuur te tekenen. Het gebouw werd ook gebruikt als meet 'n' greet locatie. Op zondag 6 januari 2019 sluit The Art of Disney Animation definitief.

Een nieuwe bestemming voor het gebouw is er nog niet. "De sluiting geeft ons de kans om nieuwe ervaringen te ontwikkelen als onderdeel van de toekomstplannen voor het Walt Disney Studios Park", laat Disneyland Parijs weten.

Vervolgens zal 'Armageddon: les Effect Spéciaux' zijn deuren sluit op zondag 31 maart 2019. De attractie werd geopend met het Walt Disney Studios Park in 2002 en liet bezoekers zien hoe de rampenfilm Armageddon tot stand kwam. Op deze locatie wordt later een Spider-Man attractie gebouwd.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.