Reclame

Deze attracties verdwijnen uit het Walt Disney Studios Park

De uitbreidingen hebben ook gevolgen...
2 minuten om te lezen
Het Walt Disney Studios Park zal de komende jaren verdubbelen in grootte, maar dit heeft ook gevolgen voor de bestaande attracties van het park. Sommige attracties zijn namelijk niet meer te zien op de concept-art die online werd geplaatst.

Op de concept-art ontbreekt bijvoorbeeld de stuntshow 'Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular' waarbij snelle auto's over het decor racen en stuntmannen uit brandende gebouwen springen. Disney heeft eerder al laten weten dat deze show te duur werd voor het publiek dat ernaar kwam kijken.


Studio Tram Tour: Behind the Magic is ook niet meer te zien. Tijdens de rit wordt je uitgelegd hoe een film wordt gemaakt en rij je in een treintje langs grote sets van gedateerde films zoals Armageddon, Dinotopia en Reign of Fire. Sinds de opening van het themaland Toon Studio werd deze attractie al verkort. Grote reden waarom deze attractie toch nog populair was, is de scène waarbij een vrachtwagen vuur vat en daarna een overstroming volgt.

Als laatste is ook 'Armageddon: les Effets Spéciaux' niet meer te zien op de tekening. Tijdens deze attractie beleef je een dagje op de set van de film Armageddon.

Eerder werd al aangekondigd dat Rock 'n' Roller Coaster een update zal krijgen met een Marvel-thema. Deze achtbaan zal dus niet verdwijnen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.