Reclame

Deze shows zal je moeten missen...

Disneyland Parijs stopt met sommige shows
2 minuten om te lezen
Deze week heeft Disneyland Parijs uit twee shows de stekker uitgetrokken die speelde in het Disneyland Park. Of de shows opnieuw terugkomen later dit jaar of in 2018 is niet bekend.

Het gaat om de shows Forest of Enchantment en Star Wars Jedi Training Academy in het Disneyland Park.

Forest of Enchantment is een musical die zich afspeelt in een betoverd bos. Een verteller neemt je mee door middel van verschillende scènes en vertelt je over de geheimen van het bos. Hij doet dit met de verhalen van Pocahontas, Tarzan, Jungle Book, Rapunzel en Brave. De musical brengt een ode aan de natuur door middel van de legendarische liedjes en Disney-figuren uit de films.

De show speelde in het Chaparral Theater in Frontierland en maakt plaats voor de populaire Frozen Sing-along. Anna, Elsa en Olaf swingen en dansen weer op het podium in het aankomende Kerstseizoen. Hierna zou Chaparral Theater gesloten worden voor renovatie.

In Star Wars Jedi Training Academy leren kinderen van de echte Darth Vader hoe ze een Jedi Knight moeten worden. Na een Lightsaber demonstratie van Master Jedi, is het aan de jonge Padawans om te leren hoe ze een gevecht aangaan. De show speelde in het Videopolis Theater, maar verhuist later dit jaar naar het Discoveryland Theater achter Hyperspace Mountain. Vroeger waren hier onder andere de attracties "Honey, I Schrunk the Audience" en "Captain EO" te vinden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.