Reclame

Directeur Disneyland Parijs biedt excuses aan voor langdurige werken

1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft voor het eerst openlijk toegegeven dat bezoekers veel hinder kunnen ondervinden van langdurig gesloten attracties. "We zijn ons er absoluut van bewust dat we onze gasten ermee irriteren", zegt operationeel directeur Daniel Delcourt in een interview.
Disneyland is bezig met een omvangrijk renovatieprogramma waarbij meerdere oude attracties worden opgeknapt. Om die reden waren Space Mountain, Peter Pan's Flight, Rock 'n' Roller Coaster en grote delen van themagebied Adventureland dit jaar maandenlang gesloten.

"Hoewel we ons best doen om de werkzaamheden zo veel mogelijk te maskeren, blijven dergelijke beslissingen erg pijnlijk", aldus Delcourt. "Een geluk bij een ongeluk is dat er straks heel veel opnieuw te ontdekken is."

Volgens de manager waren de renovaties hard nodig. "In 2014 beseften we dat het resort met tekortkomingen kampte. We waren een beetje van onze magie kwijtgeraakt. Daarom moesten we opnieuw investeren in ons product."

Op dit moment ondergaan Big Thunder Mountain, Thunder Mesa Riverboat Landing, Star Tours en Alice's Curious Labyrinth een make-over. Volgend jaar komen Pirates of the Caribbean en de Studio Tram Tour aan de beurt. Ook Space Mountain is dan weer maandenlang dicht.

Delcourt voerde meer wijzigingen door. "Toen ik begon, waren er slechts vier locaties waar bezoekers op de foto konden met Disney-karakters. Onvoorstelbaar. Vandaag hebben we er vijftien. Als onze gasten thuiskomen en ze hebben Mickey en zijn vrienden niet gezien, hebben we gefaald."

Bron: looopings

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.