Reclame

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

Een nieuwe renovatie komt er aan!
1 minuut om te lezen
Een golf van verandering waait door Disneyland Paris, want de legendarische Disney Davy Crockett Ranch ondergaat een grootschalige renovatie die de blokhutten tot leven zal brengen met de vrolijke personages uit de DuckTales-strips, waaronder niemand minder dan Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak.

Eerder werd gedacht dat Disney Sequoia Lodge het volgende hotel zou zijn dat gerenoveerd zou worden. Er was zelfs al een testgang gerenoveerd in anticipatie op deze vernieuwing. Echter, tot verrassing van velen, heeft Disneyland Paris aangekondigd dat de Disney Davy Crockett Ranch de eer zal hebben om als eerstvolgende te worden vernieuwd. Dit bungalowpark, gelegen op slechts 15 minuten rijden van Disneyland Paris naast Villages Nature, zal binnenkort sprankelen met nieuwe magie en charme.

De renovatie zal gefaseerd plaatsvinden tot en met 2025, waarbij de oude blokhutten worden omgetoverd tot levendige en kleurrijke verblijven die de geest van DuckTales tot leven brengen. Gasten zullen zich kunnen verheugen op een betoverende ervaring temidden van de natuurlijke schoonheid van het park, omringd door hun favoriete Disney-personages die avontuur en plezier beloven.

Of je nu geniet van de rust en sereniteit van de omgeving of jezelf onderdompelt in de opwinding van Disneyland Paris, de vernieuwde Disney Davy Crockett Ranch zal een betoverend toevluchtsoord zijn voor gasten van alle leeftijden. Bereid je voor op een reis vol avontuur, vriendschap en onvergetelijke herinneringen terwijl DuckTales tot leven komen in deze magische omgeving.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.