Reclame

Disney+ day in Disneyland Paris met eerder toegang voor abonnees

Kijk jij al Disney+?
1 minuut om te lezen
Op 8 september 2022 rolt Disneyland Paris de 'blauwe' loper uit op de internationale Disney+ Day. Tijdens de dag zijn er voor de gasten speciale fotolocaties, snacks, en een avondhappening. Gasten met een abonnement op Disney+ krijgen ook een half uur eerder toegang tot het Disneyland Park.

In Disneyland Paris kan je op 8 september 2022 genieten van de festiviteiten tijdens de internationale Disney+ Day, de vieringen rond de streamingdienst van Disney. Op verschillende locatie in beide parken kan je exclusieve fotolocaties vinden met en zonder Disney Figuren. Daarnaast zijn er speciale snacks beschikbaar, een show in het Videopolis Theater in Discoveryland en een speciale avondshow waarbij het kasteel en Central Plaza blauw kleuren met projecties en fonteinen.

Heb je al een abonnement op Disney+? Dan krijg je een half uur eerder toegang tot het Disneyland Park en de kans om zeldzame Disney Figuren te ontmoeten. Nieuw is dat wanneer je een abonnement afsluit op Disney+ je tot een jaar gratis toegang kan krijgen tot de Disney Parken.

Bekijk het volledige programma:

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Het Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 haar deuren met een magische tranformatie

12 september 2023 22:49

Werken aan Rapunzel attractie gaan van start

10 september 2023 10:05
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.