Reclame

Disney Dreams of Christmas keert in 2022 terug naar Disneyland Paris

Een 'nieuwe' avondshow tijdens het kerstseizoen.
1 minuut om te lezen
Goed nieuws voor de vele Disney-fans van de avondshow Disney Dreams, want deze komt terug naar het Disneyland Park tijdens het kerstseizoen. Disney Dreams of Christmas combineert projecties, lichteffecten en vuurwerk bij het kasteel van Doornroosje.

Disney Dreams is de voorloper van de huidige avondshow Disney Illuminations en was in 2016 voor het laatst te zien. Vele Disney-fans waren niet tevreden met Disney Illuminations omdat het aanvoelde als een film-projectie op het kasteel, terwijl voor Disney Dreams de projecties op maat waren gemaakt voor het kasteel. Zelfs de uitsparingen van de torens werden gebruikt in het verhaal.

Tijdens het vernieuwde kerstseizoen keert Disney Dreams of Christmas dus terug! Olaf zal opnieuw de hoofdrol spelen in een adembenemende reis doorheen kersttradities. Onder andere Toy Story, Anna en Elsa, Donald Duck, Mickey en Minnie Mouse en Belle en het Beest komen aan bod. Als pre-show zal de drone-show Disney D-Light te zien zijn.

Naast de avondshow keren ook de LED-lampjes op het kasteel terug. Vroeger werden hier speciale kooien voor gebruikt, maar dankzij nieuwe technologie is de bedrading overdag amper zichtbaar.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.