Reclame

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

Heb jij deze dronshow al eens gezien?
1 minuut om te lezen
Een betoverende aankondiging brengt extra vreugde aan de horizon van Disneyland Paris, want de droneshow 'Disney Electrical Sky Parade' zal nu langer te bewonderen zijn! Gasten krijgen de kans om nog meer te genieten van deze betoverende show die de lucht vult met magie en verwondering.

Oorspronkelijk gepland tot eind september, hebben de makers van Disneyland Paris besloten om de 'Disney Electrical Sky Parade' te verlengen tot 6 januari 2025. Dit betekent dat bezoekers nog langer kunnen genieten van de betoverende dans van licht en technologie die deze show zo uniek maakt.

Geïnspireerd door de legendarische Main Street Electrical Parade, die vroeger 's avonds door het Disneyland Park trok met duizenden schitterende lichtjes, brengt de 'Disney Electrical Sky Parade' een eigentijdse en magische twist naar de nachtelijke hemel van Disneyland Paris.

Stap binnen in een wereld van betovering en laat je meevoeren door de schitterende choreografie van drones die oplichten als sterren in de nacht. Deze verlengde periode biedt bezoekers de perfecte gelegenheid om zelf deel uit te maken van dit magische spektakel en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Dus markeer je kalender en bereid je voor om betoverd te worden door de 'Disney Electrical Sky Parade', een ervaring die de grenzen van verbeelding en technologie overschrijdt en die de magie van Disneyland Paris nog intenser maakt dan ooit tevoren.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.