Reclame
terug

Disney-fan maakt concept voor nieuwe ingang Walt Disney Studios Park

Prachtig!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De komende jaren ondergaat het Walt Disney Studios Park een grote transformatie. Drie nieuwe themalanden gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars worden toegevoegd. Een enthousiaste Disney-fan kon echter niet wachten en nam ook het ingangsgebied onder handen.

    Zijn concept is gebaseerd op Buena Vista Street, het ingangsgebied van Disney California Adventure in het Amerikaanse Anaheim. Het gebied is een ode aan de stad Los Angeles in de jaren 1920, toen Walt Disney er voor het eerste kwam.

    Voor deze straat, moest het gebouw Studio 1 wijken. In de plaats is een lange straat gekomen waardoor je bij het binnenkomen van het Walt Disney Studios Park een zicht op het meer zou krijgen. De Hollywood-sfeer sluit perfect aan bij de attractie 'The Twilight Zone: Tower of Terror' die toegankelijk zou zijn vanaf het eerste pleintje.

    Disney-fans op Twitter zijn alvast laaiend enthousiast. Ontdek in de onderstaande video hoe het concept tot stand kwam.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.