Reclame

Disney-fan teleurgesteld door Marvel-kamer met uitzicht op vuilnis

In het vernieuwde Marvel-hotel
1 minuut om te lezen
Op 21 juni 2021 opende het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel haar deuren. Vele Disney-fans hadden een kamer geboekt om de nieuwigheden te ontdekken. Één Disney-fan was zeer ontgoocheld nadat hij een kijkje uit het raam nam.

Het was toevallig een Disney-fan van de populaire website ED92, die dagelijks berichten uit Disneyland Paris. Het bericht ging dan ook al snel de ronde op sociale media. Eerst was er geen vuiltje aan de lucht en werden er foto's gedeeld van een mooie hotelkamer.

Totdat de fan uit het raam keek en ontdekte dat hij uitkeek op een terrein met bouwmateriaal en vuilnis. "Dit is ons magische uitzicht vanuit onze kamer in het viersterrenhotel New York - The Art of Marvel, dat vanavond officieel werd geopend", staat te lezen. Een overnachting in het hotel is niet goedkoop. De Disney-fan betaalde voor één nacht maar liefst €663.

Na een klacht bij de receptie werd een andere kamer toegewezen met een zicht op het plein voor het hotel, met terrasjes en bomen. Het hotel had in juni 2020 al klaar moeten zijn, maar door de Coronacrisis liepen de werken vertraging op. Waarom er een jaar later nog zoveel materiaal en vuilnis is achtergebleven, is een raadsel.

Foto's: ED92.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.