Reclame

Disney FanDaze uitbundig gevierd met talrijke Disney-figuren

Shows, parades en vele Disney-figuren..
3 minuten om te lezen
Afgelopen weekend werd de eerste editie van de Disney FanDaze georganiseerd in het Walt Disney Studios Park. Maar liefst 80 Disney-figuren waren te zien daarheen het park. Vele daarvan zijn normaal niet te zien in een Disney-park.

Op zaterdag 2 juni was het Walt Disney Studios Park the place to be. Van 20.00 uur tot 02.00 uur kon je genieten van de allereerste editie van het Disney FanDaze evenement. De echte Disney-fans werden getrakteerd op talrijke ontmoetingen met Disney-figuren, shows, parades en een interview met Disney Imagineer Tom Fitzgerald, die momenteel verantwoordelijk is voor de renovatie van Phantom Manor.

Tijdens de avond had je de kans om met meer dan 80 Disney-figuren op de foto te gaan waaronder figuren uit films zoals Robin Hood, Atlantis, Aladdin, The Hunchback of Notre Dame, Inside Out, Peter Pan, Pocahontas, The Incredibles, The Jungle Book, Chip 'n Dale, Ratatouille, Lilo & Stitch, Frozen, Toy Story en vele andere.

Maar het bleef niet bij enkel de ontmoetingen. Doorheen de avond kon je genieten van verschillende shows en parades waaronder de 'Dance Your DuckTales' parade en 'Max Live! Getting Goofy With It!'.

Verder kon je een interview volgen met Tom Fitzgerald, de Disney Imagineer die momenteel werkt aan het opknappen van Phantom Manor. Zo verklapte hij al enkele nieuwigheden over de attractie. De originele stem zou terugkeren en we komen eindelijk te weten wie de Phantom is..

Mickey en Minnie Mouse maakte speciaal voor de avond even plaats als ambassadeurs van Disneyland Parijs. Het was Oswald the Lucky Rabbit en zijn vriendinnetje Ortensia die de show steelde en het gezicht werden van Disney FanDaze.

Bijna het volledige Walt Disney Studios Park bleef geopend tijdens het evenement waardoor je attracties zoals Crush's Coaster, Rock 'n' Roller Coast en de Tower of Terror kon bezoeken zonder wachtrijen.

Het is nog niet zeker, maar Disney FanDaze zal hoogstwaarschijnlijk terugkeren in 2019. Geniet hieronder van één van de parades en enkele sfeerbeelden.

Foto's ED92.

Shows

Oh my, Ortensia

Als eerste van alle Disney-resorts kon je in Disneyland Parijs Ortensia, het vriendinnetje van Oswald the Lucky Rabbit zien. Tijdens de show 'Oh my, Ortensia' werden ze feestelijk onthaald met dansers en leuke muziek.

Oswald's Sing-Along Challange

In het Animagique Theater kon je genieten van een karaoke met bekende Disney-liedjes met live zangers en dansers. Ook het publiek werd uitgenodigd om mee te doen tijdens een zangwedstrijd.

Max Live! Gettin' Goofy With It

Bij het grote podium op Production Courtyard was er een explosieve show te zien vol dansers, lichteffecten, vlammenwerpers en projecties op Tower of Terror. Max, de zoon van Goofy, neemt je mee op een muzikale reis door verschillende Disney-films. Papa Goofy struikelt echter over een kabel.. en dat gaat natuurlijk alles mis.

Parades

Dance your DuckTales Parade

De eerste parade is gebaseerd op 'Duck Tales', de serie over Donald Duck en zijn oom Dagobert. Tijdens 'Dance Your DuckTales Parade' kan je van de hele familie van Donald genieten in nieuwe gethematiseerde wagens. De parade stopte 2 keer voor een interactieve shows.

The Farewell Street Party

Als afsluiter van de avond kon je genieten van een grote cavalcade met meer dan 100 Disney-figuren.

Foto's

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.