Reclame

Disney Figuren Ortensia, Oswald en Tinker Bell te zien in Disneyland Paris

Tijdens een exclusieve meet en greet.
2 minuten om te lezen
Enkele Disney-figuren die normaal gesproken niet te vinden zijn in Disneyland Paris, zijn nog tot en met 24 september 2023 beschikbaar voor ontmoeting. Deze unieke gelegenheid wordt gepresenteerd als "Disneyland Pass POP-UP Surprises," een exclusief en gratis evenement, speciaal voor jaarpashouders. Gedurende dit betoverende evenement kunnen bezoekers dagelijks genieten van ontmoetingen met deze bijzondere figuren.

Disneyland Pass POP-UP Surprises vertegenwoordigt het allereerste exclusieve evenement dat exclusief is voor jaarpashouders. Bij de introductie van de jaarpassen beloofde men vier unieke evenementen, en dit is de eerste in de reeks. Tijdens dit bijzondere gebeuren kunnen gasten genieten van de aanwezigheid van drie Disney-figuren die normaal gesproken niet in de Disney-parken te zien zijn: Ortensia, Oswald en Tinker Bell.

Ortensia, de trouwe metgezel van Oswald the Lucky Rabbit, schittert in een sfeervolle omgeving die is opgezet als een bloemenkraam, waar ze verse bloemen verkoopt die afkomstig zijn van haar eigen boerderij, samen met Oswald. Beide figuren zijn afwisselend te zien. Haar verschijning is gekenmerkt door een prachtige groene rok en bijpassende hoed, gedecoreerd met een klein madeliefje en een elegant zwart lint. Oswald heeft zijn kenmerkende blauwe broek aan.

Tinker Bell is te bewonderen zijn in een betoverende setting, die rechtstreeks uit Pixie Hollow lijkt te zijn geplukt, omringd door weelderige bloemen.

Indien je het geluk wilt hebben om Ortensia en Tinker Bell te ontmoeten, dien je vooraf een reservering te maken via het speciale platform voor jaarpashouders. De beschikbare plaatsen worden snel ingenomen, maar gedurende de dag kunnen er annuleringen plaatsvinden. Het is raadzaam om de kalender nauwlettend in de gaten te houden.

Daarnaast is het mogelijk om een extra gast aan je reservering toe te voegen, op voorwaarde dat ook deze persoon in het bezit is van een jaarpas. Het is goed om te weten dat er geen Disney-fotograaf aanwezig zal zijn, dus vergeet niet om je eigen onvergetelijke selfie te maken.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.