Reclame

Disney+ komt op 15 september naar België

Een lanceringsdatum is eindelijk bekend gemaakt
1 minuut om te lezen
Belgische Disney-fans kunnen opgelucht adem halen, want Disney heeft eindelijk de lanceringsdatum van hun nieuwste streamingsdienst Disney+ bekend gemaakt. Vanaf 15 september kan je genieten van alle Disney films, series en documentaires op je TV, laptop en smartphone.

Het was wel even wachten. De originele plannen hadden een lancering in mei voorgesteld, maar toen werd België uit de lijst gehaald. Frustrerend, want ons buurland Nederland, mocht in september 2019 als eerste de nieuwe dienst van Disney testen. Talrijke foto's, video's, tweets en berichten verschenen op het internet over goede kwaliteit en de hoeveelheid van de content.

Disney+ heeft heel wat content in de aanbieding. Zo zal je een volledige catalogus aan Disney-klassiekers en -animatiefilms kunnen bekijken, waaronder Sneeuwwitje, Aladdin, Belle en Beest, alle Mickey Mouse tekenfilms enzovoort. Marvel en Star Wars zijn natuurlijk ook aanwezig, maar ook programma's van National Geographic. Naast bestaande series en films, biedt Disney+ ook eigen, nieuwe content aan, zoals de nu al populaire Star Wars serie 'The Mandalorian' en de docu-reeks 'The Imagineering Story' die je meeneemt in een kijkje achter de schermen van Disney en haar parken.

Nu is het eindelijk aan België. Vanaf 15 september kan je je inschrijven op de streamingsdienst. Samen met België, zal ook Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland en Luxemburg toegang krijgen. Disney+ kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.