Reclame

Disney lanceert zijn eigen Netflix, Disney+

Een nieuwe streamingdienst van Disney
1 minuut om te lezen
Disney lanceert in november 2019 zijn eigen streamingsdienst Disney+ waarop talrijke films en series te zien zijn van onder andere Marvel, Star Wars, Pixar en natuurlijk Disney zelf, maar ook van Fox en National Geographic, zenders die onlangs werden overgenomen door The Walt Disney Company.

In totaal zal je bij de start zo'n 400 films en 7500 tv-afleveringen kunnen bekijken. Het komende jaar investeert Disney nog eens 1 miljard dollar om 25 nieuwe series en 10 nieuwe films te maken. Zo komt er bijvoorbeeld een nieuwe Star Wars-serie genaamd 'The Mandalorian', die dieper zal ingaan op de verhalen in de Star Wars-films. Verder zal er een nieuwe serie gemaakt worden over de Marvel karakters en de live action remake van 'Lady and the Tramp' zal enkel op Disney+ te zien zijn.

Disney-CEO Bob Iger verklaarde dat de streamingdienst zich enkel zal focussen op familie- en jeugdentertainment, in tegenstelling tot zusterbedrijf Hulu dat vooral gericht is op 'algemeen entertainment'. Het prijskaartje voor Disney+ is 6,99 dollar per maand (omgerekend €6,20). Disney+ zal pas vanaf 2020 in België te krijgen zijn.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.