Reclame

Disney maakt nieuwe details bekend over Marvel-land

Waaronder de nieuwe naam
2 minuten om te lezen
Disney heeft op D23 expo, een Disney-conventie in Amerika, de nieuwe naam bekend gemaakt van het Marvel-themaland in Californië en Parijs. De twee themalanden zullen over de oceaan met elkaar samenwerken onder één naam, Avengers Campus.

Een nieuwe naam

Avengers Campus is de verkorte naam. In het Amerikaanse Californië zal het themaland 'Avengers Campus California' noemen en in Parijs 'Avengers Campus Paris'. Het achtergrondverhaal is voor beide campussen hetzelfde. The Avengers hebben doorheen de wereld enkele campussen opgezet die moeten helpen bij het recruteren van nieuwe superhelden.

Web Slinger

Het bedrijf Worldwide Engineering Brigade (afgekort WEB) heeft een belangrijke rol op de campus. Zij moeten zorgen voor nieuwe technologiën waarmee de superhelden de vijand kunnen verslaan. "Tijdens een bezoek bij WEB mag je als apirant-uitvinder de nieuwste creatie testen, de Web Slinger", laat Disney weten. "Tijdens de rit heb je de kans om spinnenwebben te schieten, net als Spider-Man." Tijdens je rondleiding in het bedrijf, loopt er vanalles mis. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk Spider-Bots te vangen. Dit zijn kleine robots in de vorm van spinnen. De attractie zal voorzien worden van 3D-brillen.

Ant-Man restaurant

Eten doe je binnenkort bij het restaurant Pym Test Kitchen. In de Marvel-film 'Ant-Man and the Wasp' (2018) worden Pym Particles gebruikt om dingen groter en kleiner te maken en dit zal toegepast worden op het eten. Het nieuwe restaurant vervangt Restaurant des Stars in het oude Backlot gedeelte en ligt tegenover de nieuwe Spider-Man attractie.

Verder sluit Rock 'n' Roller Coaster op 2 september 2019 voorgoed de deuren zodat de achtbaan kan omgebouwd worden met een Marvel-thema gebaseerd op de superheld Iron Man.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.