Reclame
terug

Disney+ Original 'Behind the Attraction' binnenkort te zien

Kom meer te weten over de Disney-attracties

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Vanaf 21 juli geeft Disney+ je een kijkje achter de schermen bij enkele van de meest geliefde attracties en bestemmingen van de Disney Parken in een nieuwe Disney+ Original serie. In de nieuwe docureeks 'Behind the Attraction' krijg je in 10 afleveringen nooit gezien beeldmateriaal te zien.

    Enkele van de klassieke attracties die centraal staan in het programma zijn: Jungle Cruise, Haunted Mansion, Stars Wars: Galaxy's Edge, The Twilight Zone Tower of Terror, Space Mountain, Hall of Presidents en "it's a small world".

    Er zal ook een aflevering gewijd zijn aan het iconische Disneyland Hotel en het ontstaan ervan. In een andere aflevering zullen Disney Imagineers uitleggen hoe de verschillende kastelen in de parken zijn ontworpen en gebouwd. Ook het transportsysteem van treinen, trams en monorails worden onder de loep genomen.

    Met behulp van archiefmateriaal en nooit eerder vertoonde beelden en foto's, verkent Behind the Attraction de rijke geschiedenis van het Disney Park en hoe de verschillende attracties in de loop der jaren werden ontwikkeld en verfijnd naarmate nieuwe ideeën aan het licht kwamen en technologie zich ontwikkelde. Naast zeldzame interviews met Walt Disney, bevat de show exclusieve interviews met Disney Legends en vele Imagineers van vroeger en nu, waaronder Bob Weis, Jeanette Lomboy, Kim Irvine, Scott Trowbridge, Tom Fitzgerald, Scot Drake, Carmen Smith, Joe Rohde en anderen.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.