Reclame

Disney Parken onder water door grote storm

Het zit hun niet mee..
1 minuut om te lezen
Het is nog maar de derde officiële openingsdag van Disneyland Paris, maar het weer zit hun niet mee. Door hevige regenval staan grote delen van de Disney Parken onder water. Vuilnisbakken en losstaande dingen vlogen ook in het rond door hevige wind.

Het slechte weer begon iets na 18.00u, toen het Walt Disney Studios Park al gesloten was. Het Disneyland Park zou normaal tot 20.00 uur open blijven, maar door de slechte weervoorspelling werden sommige attracties al eerder gesloten. Gelukkig! Want de hevige regenval ging gepaard met felle rukwinden. Sommige delen van het Disneyland Park zijn volledig onder water gelopen, tot zelfs aan kniehoogte.

Ook Disney Village bleef niet gespaard. Hier vlogen vuilnisbakken in het rond en stond de straat blank. Bij de broodjeszaak Earl Of Sandwich stroomde het water binnen. De loopbanden naar de bezoekersparking stonden ook volledig onder water. Hoe groot de schade is voor Disneyland Paris is niet geweten. Hopelijk kunnen ze morgen opnieuw openen zonder problemen.

Foto's en video: ED92, DLPReport en MadMadamGaetane.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 10

10 maart 2024 16:19
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.