Reclame
terug

Disney stelt lancering live-action remake 'Mulan' uit

Samen met andere films..

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Disney heeft besloten om de lancering van de live-action remake van de Disney-film Mulan uit te stellen. De wereld neemt momenteel voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus en de lancering van een film in de bioscoop lijkt dan ook niet zo'n goed idee.

  Samen met Mulan zijn ook The New Mutants (20th Century Studios) and Antlers (Searchlight Pictures) geannuleerd. Disney is op zoek naar nieuwe datums in 2020 om deze films te lanceren.

  In België is het sinds 13 maart 2020 tot minstens 3 april 2020 verboden om grote groepen mensen in één ruimte te plaatsen. Alle recreatieve activiteiten zijn daarom ook verboden. Als je toch in één ruimte moet zijn, moet je minstens één meter afstand houden van elkaar.

  Eerder kondigde de bioscoopketen Kinepolis al aan dat het haar filmzalen sluit tot het einde van de maand. Mensen die een ticket online hadden gekocht, kunnen hun filmzaal contacteren voor een terugbetaling.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

  23 juni 2024 18:33

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

  2 juni 2024 22:45
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.