Reclame

Disney Village krijgt uitbreiding met 'Tiny Shops'

Kleine shops met een permanente locatie
1 minuut om te lezen
Disney Village zal in de eerste helft van 2021 uitgebreid worden met drie nieuwe winkels. De winkels worden Tiny Shops genoemd en dienen voor een tijdelijke invulling door partners of speciale collecties.

Ze worden gebouwd aan de ingang van de voormalige discotheek Hurricanes, naast het Rainforest Café. Op deze locatie werden al eerder tijdelijke huisjes gezet om items te verkopen, zoals tijdens Roland Garros of het Hard Rock Café. De werken zijn al enkele maanden aan de gang achter schuttingen.

De totale oppervlakte van de winkels bedraagt ongeveer 55 vierkante meter. Het doel van de winkels is een vaste locatie te bieden voor kortstondige partnerwinkels, of voor speciale, tijdelijke, collecties van Disney-producten aan te bieden. In de winter kunnen ze ook gebruikt worden voor het afhalen van snoep, snacks en warme dranken.

De bouw van de winkels is een eerste stap naar de toekomst van Disney Village. Enkele jaren geleden werd door het management een groot renovatieplan aangekondigd. Daniel Delcourt, Vice Presidents of Operations, kondigde in april 2018 aan dat dit plan voor 95% klaar was. Na twee jaar stilte is de bouw dan ook een teken van hoop dat de plannen niet van tafel zijn geveegd.

Foto's: OutsidEars.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.