Reclame

Disneyland Parijs is beste werkgever van 2017

Benoemd door Capital Magazine
1 minuut om te lezen
Capital Magazine heeft zijn lijst van beste werkgevers van Frankrijk gepubliceerd. Voor het derde jaar op rij staat Disneyland Parijs op de eerste plaats in de categorie Hotel, Toerisme en Recreatie.

In de herfst van 2016 werd er een online enquête gehouden door The Statista instituut. 20.000 personen die werkte voor een organisatie met meer dan 500 werknemers, werden ondervraagd. Elke werknemers werd gevraagd om eerlijk hun mening te delen over hun werkgevers Human Resource beleid. Enkele onderwerpen waren salaris, werkomstandigheden en gelijkheid van geslacht.

De kans dat een werknemer zijn bedrijf zou aanraden bij vrienden en de aantrekkelijkheid van het bedrijf voor werknemers van een ander bedrijf in dezelfde sector, waren de twee belangrijkste criteria voor de evaluatie. De lijst van 2100 bedrijven werd verkleind naar 500.

Voor het derde jaar op rij werd Disneyland Parijs erkend als beste werkgever in Frankrijk voor de categorie Hotel, Toerisme en Recreatie.

"In deze moeilijke tijden voor het toerisme, is Disneyland Parijs met vlag en wimpel geslaagd: 90% van de werknemers hebben een vast contract en 42% heeft 10 jaar ervaring", aldus Capital Magazine.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.