Reclame
terug

Disneyland Parijs brengt CinéMagique terug..

De show komt terug naar Parijs

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Helemaal onverwacht brengt Disneyland Parijs het goede nieuws voor de vele fans van de show CinéMagique. De show zou terugkeren naar het Walt Disney Studios Park. Vanaf december 2018 kan je terug genieten van de show.

    De show met George in de hoofdrol neemt je mee door 100 jaar filmgeschiedenis met een combinatie van live optredens en filmfragmenten. De voorstelling duurt zo'n 25 minuten en neemt je meer door films zoals Once Upon a Time in the West, Mary Poppins, Titanic, Star Wars, The Wizard of Oz en vele andere.

    De laatste voorstelling was in maart 2017. Toen werd het theater gesloten voor de verbouwing naar Studio Theater. In dit theater wordt momenteel de 180 graden stuntshow met de Marvel Superhelden opgevoerd. Deze is nog te zien tot 30 september.

    Vanaf 1 december 2018 tot en met 3 februari 2019 kan je genieten van de vernieuwde CinéMagique. De nieuwe show zou 'meeslepender zijn' dan ooit volgens Disney.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.