Reclame

Disneyland Parijs brengt Disney Dreams éénmalig terug

Goed nieuws voor vele fans!
1 minuut om te lezen
Speciaal voor de verjaardag van Mickey Mouse brengt Disneyland Parijs de avondshow 'Disney Dreams' voor één keer terug. Op donderdag 6 december kunnen nog één keer genieten van de prachtige show waarin Tinkerbell en Peter Pan je meenemen door de vele Disney-klassiekers.

Disney Dreams was te zien van 2012 tot en met 2017. Hierna werd de show vervangen door Disney Illuminations. Vele Disney-fans vond echter Disney Dreams beter. Goed nieuws dus, want op 6 december 2018 keert de show voor één keer terug. Om de show te kunnen zien, heb je wel een ticket nodig voor het exclusieve evenement. Deze kosten €42 euro en zijn enkel te verkrijgen voor houders van een Magic Plus of Infinity jaarpaspoort.

Disney Dreams is de voorloper van Disney Illuminations en is een prachtige avondshow vol met projecties op het kasteel van Doornroosje, dansende fonteinen, prachtige muziek en veel vuurwerk. Tinkerbell  en Peter Pan nemen je mee door Disney-klassiekers zoals Belle en het Beest, Ratatouille, Aladdin, de Klokkenluider van de Notre Dame, Tangled en nog vele anderen.

Verder kan je tijdens dit exclusieve evenement nog talrijke Disney-figuren ontmoeten zoals Chewbacca, R2D2, Darth Vader, Nick Wilde, Judy Hopp en Robin Hood en zijn de attracties geopend.

Bekijk hier nog eens de volledige show:

Misschien ook interessant?

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.