Reclame

Disneyland Parijs dient bouwvergunning in en plaatst audities voor nieuwe stuntshow

Volgens de geruchten een BMW-show.
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft onlangs een bouwvergunning aangevraagd voor een spannend project dat mogelijk wijst op de komst van een sensationele BMX-stuntshow. Hoewel het nog steeds geruchten zijn, zorgt dit nieuws voor opwinding onder fans en laat het de verbeelding op hol slaan.

Op 15 mei 2023 diende Disneyland Paris een bouwvergunning in voor de "constructie van metalen decors, een trainingsarena en technische ruimtes binnen het bestaande gebouw".

Volgens de fansite DLPReport op Twitter plaatste Disneyland Paris gelijktijdig een vacature op hun website, waarin ze op zoek zijn naar getalenteerde "BMX Riders Freestyle" en "Mountain Bike Riders Street Trial" stuntartiesten voor een toekomstige show. Het is duidelijk dat deze twee gebeurtenissen met elkaar verband houden.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze adembenemende stuntshow? De audities zijn nu geopend en blijven dat tot 2 oktober 2023. De uiteindelijke contracten zullen lopen van februari tot september 2024.

In het verleden had Disneyland Parijs de sensationele stuntshow genaamd "Moteurs...Action!" met snelle auto's. Deze show werd helaas gesloten in 2020 vanwege de Coronapandemie. Sinds de opening van Avengers Campus is het gebouw niet meer toegankelijk voor bezoekers.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.