Reclame

Disneyland Parijs eindigt 25e verjaardag met grote shows

Er werd in stijl afscheid genomen.
1 minuut om te lezen
Na 1,5 jaar kwam er op 9 september 2018 een einde aan de vieringen voor de 25e verjaardag. Tijdens 'Le Grand Finale' werd er in het Walt Disney Studios Park afscheid genomen met talrijke ontmoetingen, shows, parades en vuurwerk bij de Tower of Terror. De feestelijkheden zijn vanaf nu voorbij.

Het evenement werd exclusief georganiseerd voor houders van een Magic Plus of een Infinity jaarpaspoort. Zij kregen een speciaal aandenken aan de 25e verjaardag in de vorm van een medaille.

Tijdens de volledige avond kon je talrijke Disney-figuren ontmoeten in het outfit van de 25e verjaardag. Onder meer Mickey, Minnie, Goofy, Pluto en Knabbel en Babbel waren aanwezig, maar ook zeldzame figuren zoals Ortensia, Oswald the Lucky Rabbit, Anna, Elsa, Emperor Kuzco en Izma.

Hierna kon je genieten van een lange parade doorheen het Walt Disney Studios Park met de tricycles die werden gebruikt tijdens de grote openingsshow in 2017 met figuren zoals Jack Sparrow, Max, Aladdin en de Sultan.

Als afsluiter werd een grote show gehouden voor de Tower of Terror met een licht-, projectie- en vuurwerkshow.

De eerste decoraties zijn ondertussen al verwijderd uit beide parken. Daarnaast zijn de shows Happy Anniversary Disneyland Paris en The Starlit Princess Waltz in het Disneyland Park niet meer te zien. De Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Illuminations blijven nog tot september 2019.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.