Reclame

Disneyland Parijs heeft grootste plannen met Halloween

Griezel er op los tijdens Halloween!
2 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft plannen om de het Halloween-evenement op woensdag 31 oktober 2018 groots aan te pakken. Zo zullen er 2 dans-acts georganiseerd worden met DJ's, een speciale scare zone waar je naar hartelust kan griezelen, speciale shows en ontmoetingen met exclusieve Disney-figuren.

Tijdens Goofy’s Skeletoon Street Party, kan je samen met Goofy en zoon Max volledig los gaan op de grootste hits van de afgelopen decennia. Deze Party zal plaatsvinden op het Royal Castle Stage voor het kasteel van Doornroosje. In Discoveryland krijgt Buzz Lightyear dan weer hulp van DJ Don Diablo in de Halloween Disco-Very Dance Party.

In het Videopolis Theater wordt er een speciale show opgevoerd met de figuren uit de animatiefilm Big Hero 6. Baymax en andere Disney-figuren zullen op het podium verschijnen. Meerdere keren op de avond zullen er speciale projecties te zien zijn op het kasteel.

Hou je van griezelen? Dan kan je rond het piratenschip in Adventureland terecht in de "Scare Zone". Hier jagen angstaanjagende figuren uit Pirates of the Caribbean je de stuipen op het lijf. Deze scare zone is niet geschikt voor jonge kinderen.

Gelukkig zijn er ook 'rustige spoken' die opduiken in Frontierland bij Big Thunder Mountain en bij het kasteel van Doornroosje. Zij staan klaar om met jouw op de foto te gaan en een handtekening te geven. Ook bij de Princess Pavilion en Meet Mickey Mouse kan je terecht voor de leukste foto's.

Disney's Halloween Party zal plaatsvinden van 20.30 tot 02.00 uur, maar hiervoor heb je een extra ticket nodig. Met dit ticket kan je vanaf 17.00u toegang krijgen tot het park. Ze kosten €69 euro per persoon. Verkleden als een Disney-figuur is bij hoge uitzondering toegestaan, maar poseren voor foto's en handtekeningen uitdelen mag niet en je gezicht moet altijd zichtbaar blijven.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.