Reclame

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

Ter ere van de release van de nieuwste film.
2 minuten om te lezen
Ter ere van de release van "Guardians of the Galaxy Vol. 3" viert Disneyland Paris de succesvolle trilogie. Vanaf vandaag kunnen gasten in Disneyland Parijs genieten van een scala aan nieuwe gerechten en drankjes met een Guardians-thema, evenals een speciale Rocket Raccoon Magic Shot.

Bij de Skyline Bar in Disney Hotel New York - The Art of Marvel zijn er twee opvallende nieuwe cocktails verkrijgbaar:

  • Flora Colossus Cocktail: keuze uit met of zonder Bacardi Rum, vermengd met room, pindakaaspasta, chocoladesaus, ahornsiroop en knapperig spek, geserveerd met een pistache biscuitgebak.
  • Pittige Ravager Cocktail: een mix van Skyy Infusions Raspberry Vodka, Curaçao Likeur, kiwinectar, muntgroene thee, limoensap en Martini Rubino Jelly met rode peper.

Daarnaast is Baby Groot's Mousse nu een heerlijke toevoeging aan het buffet in het Downtown Restaurant. Voor een leuke en smakelijke traktatie kunnen gasten de Flora Colossus Biscuits proberen, die lijken op het personage Groot. Deze zijn verkrijgbaar bij Studio 1 in het Walt Disney Studios Park en bij de WEB Food Truck.

Tot slot kunnen gasten bij de Stark Factory genieten van de Guardians Choco Orb, een verrukkelijke chocoladebol gevuld met donkere chocolademousse.

Laat je meeslepen door de heerlijke smaken en geniet van een unieke Guardians of the Galaxy-ervaring in Disneyland Parijs!

Misschien ook interessant?

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.