Reclame

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

Ter ere van de release van de nieuwste film.
2 minuten om te lezen
Ter ere van de release van "Guardians of the Galaxy Vol. 3" viert Disneyland Paris de succesvolle trilogie. Vanaf vandaag kunnen gasten in Disneyland Parijs genieten van een scala aan nieuwe gerechten en drankjes met een Guardians-thema, evenals een speciale Rocket Raccoon Magic Shot.

Bij de Skyline Bar in Disney Hotel New York - The Art of Marvel zijn er twee opvallende nieuwe cocktails verkrijgbaar:

  • Flora Colossus Cocktail: keuze uit met of zonder Bacardi Rum, vermengd met room, pindakaaspasta, chocoladesaus, ahornsiroop en knapperig spek, geserveerd met een pistache biscuitgebak.
  • Pittige Ravager Cocktail: een mix van Skyy Infusions Raspberry Vodka, Curaçao Likeur, kiwinectar, muntgroene thee, limoensap en Martini Rubino Jelly met rode peper.

Daarnaast is Baby Groot's Mousse nu een heerlijke toevoeging aan het buffet in het Downtown Restaurant. Voor een leuke en smakelijke traktatie kunnen gasten de Flora Colossus Biscuits proberen, die lijken op het personage Groot. Deze zijn verkrijgbaar bij Studio 1 in het Walt Disney Studios Park en bij de WEB Food Truck.

Tot slot kunnen gasten bij de Stark Factory genieten van de Guardians Choco Orb, een verrukkelijke chocoladebol gevuld met donkere chocolademousse.

Laat je meeslepen door de heerlijke smaken en geniet van een unieke Guardians of the Galaxy-ervaring in Disneyland Parijs!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.