Reclame

Disneyland Parijs organiseert Jazzavond in september

Één avond volledig in teken van Jazz
1 minuut om te lezen
In september staat Disneyland Parijs één avond volledig in teken van de Jazz muziek. Tijdens Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz kan in het Walt Disney Studios Park genieten van internationale Jazzartiesten terwijl de meeste attracties gewoon geopend zijn.

Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 29 september van 20.00 uur tot 01.00 uur. Het Walt Disney Studios Park zal exclusief geopend zijn voor Gasten met een ticket. Deze tickets zijn vanaf 17 mei verkrijgbaar.

"Beleef een gezellige nacht met jazzmuziek door het hele park en woon de eerste editie van Jazz Loves Disney in Concert bij, met internationale artiesten", vertelt Disneyland Parijs.

Artiesten als China Moses, Hugh Coltman, Myles Sanko, Robin McKelle en Ben l’Oncle Soul brengen de magie van Disney en Jazz tot leven in de Stunt Show Arena.

Prijs voor een ticket is € 49 per persoon voor een standaard ticket. Hierin zit toegang tot het Walt Disney Studios Park, diverse attracties en optredens doorheen het park inbegrepen. Wil je ook de exclusieve concerten beleven in de Stunt Show Arena? Dan heb je een premium ticket nodig voor € 69 per persoon.

Als kers op de taart kan je ook nog genieten van het festival 'Rendez-Vous Gourmand' met diverse eetstandjes.

Boek nu je tickets. (klik onder 'Toegangstickets 1 dag' op 'Boek nu!' en daarna op 'Speciale evenementen')

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.