Reclame

Disneyland Parijs viert 25e verjaardag met nieuwe attracties, shows en parade

It’s Time to Sparkle
4 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft vandaag officiële informatie vrijgegeven over de 25e verjaardag. Vanaf 26 maart 2017 kan je genieten van sensationele Star Wars attracties, shows met de Disney Princesses, een gloednieuwe parade met 7 nieuwe floats en een adembenemend nieuw avondspektakel in het Disneyland Park. Vier de 25e verjaardag mee met deze prachtige line-up! Niet te missen!

Star Tours: The Adventures Continue

Deze vernieuwde attractie neemt je iedere keer mee in een geheel nieuwe, actievolle en intergalactische reis in 3D. Gebaseerd op de Star Wars films, dompelt Star Tours de Gasten onder in verschillende bestemmingen waar zij worden meegenomen door de figuren in uit de saga.

Elke bestemming biedt unieke verrassingen met reizen naar de exotische werelden van Jakku, Hoth, Tatooine, the Death Star en nog veel meer! Gasten kunnen diverse keren van de attractie genieten zonder te weten waar de Force ze heen brengt. De verschillende verhaallijnen zijn willekeurig, dit biedt de Gasten de kans de attractie vaker te ervaren.

Lees ook: Star Tours: The Adventure continues.

Naast de simulator, werd ook de wachtrij en de inkom vernieuwd en kunnen de Gasten na de attractie op de foto met hun favoriete Star Wars figuur in het Star Wars Pavilion.

Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission

Space Mountain krijgt een heuse make-over en wordt omgetoverd tot Hyperspace Mountain. Gasten kunnen zich aansluiten bij de Rebel Alliance door bestuurders van Star Wars Hyperspace Mountain te worden. De Force zal sterk zijn met deze attractie, die met duizelingwekkende snelheden door het Star Wars-sterrenstelsel raast en de bochten van de TIE-vechters en een intimiderende Star Destroyer volgt.

Deze versie van Space Mountain is razend populair in de Amerikaanse parken en komt nu dus ook naar Disneyland Parijs.

Disney Stars on Parade

Voor de verjaardag is er een opvolger voor de Disney Magic on Parade ontworpen. De Disney Stars on Parade heeft 7 nieuwe floats en een gloednieuwe soundtrack. Hij neemt ons mee op een reis door de Disney klassiekers. Zo komen onder andere Peter Pan, Finding Dory, Toy Story, The Lion King en Frozen voorbij. 

Speciaal aan deze parade is een echte vuurspuwende draak in Steampunk-stijl uit Sleeping Beauty. Deze was te zien in de Disney's Festival of Fantasy Parade in Magic Kingdom (Walt Disney World).


2 nieuwe shows

Er komen 2 nieuwe shows naar het Disneyland Park. Mickey presenteert "Happy Anniversary Disneyland Paris", waar Mickey Mouse het feest zal beginnen door zoveel mogelijk van zijn beroemde Disney vrienden te verzamelen voor een groot verjaardagsfeest. De Disney figuren zullen te zien zijn op Central Plaza in speciale verjaardag outfits.

Op de Royal Castle Stage zal je kunnen genieten van de Disney princesses in hun voorstelling van The Starlit Princess Waltz.

Disney Illuminations

Als afsluiter van je dag, mag een geweldige avond show niet ontbreken! Disney Illuminations is de opvolger van het succesvolle Disney Dreams. Niet Peter Pan, maar Mickey Mouse zelf neemt je mee naar een plek waar verhalen van Disney's The Little Mermaid, Frozen en de films van Disney's Beauty and the Beast, Star Wars en Pirates of the Caribbean tot leven komen.

Kortom, het 25e jarige bestaan van Disneyland Parijs mag je zeker niet missen. Heel wat attracties zijn ook opgeknapt en het park leeft als nooit tevoren.

Boek snel je verblijf! Kijk naar de aanbiedingen!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.