Reclame

Disneyland Parijs viert Halloween met nieuwe 'scare zone', parades en shows

Happy Halloween!
2 minuten om te lezen
Op 31 oktober 2018 werd de jaarlijkse Halloween Soiree Party georganiseerd in het Disneyland Parijs. Deze jaarlijkse traditie werd dit jaar uitgebreid met een nieuwe 'scare zone' in Adventureland, een grote parade, een Big Hero 6 show en een nieuwe show met de Disney schurken.

Van 20.30 tot 02.00 konden gasten met een speciaal ticket genieten van dit evenement. Voor één keer kon je zelfs verkleed het park betreden! In Fantasyland kon je op het Royal Castle Stage genieten van een nieuwe show met Mickey Mouse, Disney schurken, vuurwerk en lichtprojecties. De show, met de naam 'Rock on with the Disney Villains', werd maar liefst 6 keer opgevoerd.

Fans van Big Hero 6 konden in het Discoveryland Theater genieten van de nieuw show met Baymax in de hoofdrol. Tijdens de voorstelling konden we Hero Hamada, Honey Lemon, Go Go Tamago, Wasabi, Fred en Yokai aan het werk zien.

Doorheen het park kon je jouw favoriete Disney-figuren ontmoeten, zoals Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, maar ook meer zeldzame Disney-figuren waaronder Edgar (de Aristokatten), Dark Vader, Chewbacca, Malificent en de heks uit sneeuwwitje.

Het hoogtepunt van elke Halloween Soiree, is de grote parade dit doorheen het park trekt. Deze keer waren er extra praalwagens met alle Disney-schurken.

De 'not so scary Halloween' werd dit jaar wel scary gemaakt, want Adventure Isle werd omgetoverd tot een heuse Scare Zone. In het thema van Pirates of the Caribbean werd het eiland geteisterd door zombies en bloeddorstige piraten. De vele rookeffecten en minimale belichting zorgden voor een heus angstaanjagende bedoening. Cast Members stonden dan ook aan de ingang om iedereen te informeren dat deze Scare Zone niet geschikt was voor jonge kinderen.

Doorheen de hele avond werden er ook verschillende dance parties georganiseerd waaronder Goofy's Skeletoon Party in Frontierland, Evil Emperor Zurg's Disco Party en Discoveryland welcomes DJ DON DIABLO in Discoveryland en een sing-a-long show met nummers uit Disney Channel's The Descendants in het Discoveryland Theater.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.