Reclame

Disneyland Parijs viert St Patrick's day met shows en vuurwerk

De beschermheilige van de Ieren staat centraal op 17 maart
1 minuut om te lezen
Op 17 maart 2018 viert Disneyland Parijs naar jaarlijkse gewoonte St Patrick's day ter ere van de Ierse beschermheilige met speciale shows, entertainment en op het einde van de dag een vuurwerkshow.

Mickey en Minnie Mouse zullen speciaal voor deze dag gekleed zijn in het groen. Het is de legende dat wanneer op St Patrick's day iemand geen groen draagt, dat je hem of haar mag knijpen (opgepast met boze Gasten natuurlijk!).

Het Disneyland Park staat ook in teken van de Ieren. In het Videopolis Theater kan je genieten van optredens van folkloristische groepen. Als je wilt, kan je je laten schminken in Disoveryland, volledig gratis! Voor de Disney Stars on Parade, zal er een korte pre-parade te zien zijn en op het einde van de dag zal er een aangepaste versie te zien zijn van Disney Illuminiations.

Ook in Disney Village kan je genieten van optredens op straat en op het podium tegenover de Sports Bar. Daarnaast zijn er verschillende optredens bij Billy Bob's. Alles is gratis toegankelijk. Bekijk het volledige programma:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.