Reclame

Disneyland Parijs voegt nieuwe effecten toe aan de Tower of Terror

Na de 'random drop sequences' heeft Disneyland Parijs nog iets in petto
1 minuut om te lezen
Met de opening van het nieuwe Halloween-seizoen biedt de beroemde attractie, geïnspireerd door het universum Twilight Zone, een nieuwe, permanente ervaring voor bezoekers van Disneyland Parijs, voor nog meer verrassingen en sensaties!

Eerder werd al bekend gemaakt dat tijdens het Halloween-seizoen de populaire Tower of Terror zogenaamde 'random drop sequences' krijgt waardoor je niet meer weet wanneer de lift nu precies neerstort. Nu komen er nieuwe details naar buiten.

Wanneer je door de gangen van het hotel loopt, wordt je onmiddellijk ondergedompeld in de sfeer van de Twilight Zone en wordt het verhaal nog spannender dankzij nieuwe toevoegingen aan het decor. Eens aangekomen aan de liftschachten, zal je nieuwe verhalen beleven dankzij vernieuwde geluid- en visuele effecten.

"In Disneyland Parijs willen we de gastervaring regelmatig opnieuw uitvinden om hen te blijven verrassen en nieuwe spanning en emoties te brengen.", vertelt Bjorn Heerwagen, Design & Production Director voor Walt Disney Imagineering, "De nieuwe drop sequences en de aangepaste effecten zullen nieuwe, memorabele en angstaanjagende herinneringen creëren voor onze gasten van het Hollywood Tower Hotel".

De vernieuwde attractie zal opnieuw geopend zijn op 28 september 2019.

Misschien ook interessant?

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.