Reclame

Disneyland Paris annuleert New Years Eve Party door Coronavirus

Opnieuw een annulatie..
1 minuut om te lezen
Frankrijk is, net zoals de rest van Europa, in de greep van het Omikron-variant. Hierdoor kan het speciale evenement om het nieuwe jaar te vieren, niet doorgaan. De New Years Eve Party zou normaal doorgaan op 31 december van 20.00u tot 02.00u.

"Gezien de huidige situatie en de actuele maatregelen van de Franse autoriteiten, hebben we de lastige beslissing moeten nemen om het speciale nieuwjaarsfeest in Disneyland Paris te schrappen", laat Disneyland Paris op Facebook weten.

Het park zal echter niet sluiten. Je hebt dus nog altijd de mogelijkheid om de overgang naar het nieuwe jaar door te brengen in Disneyland Paris. Beide Disney Parken zijn op vrijdag 31 december 2021 geopend tot na middernacht voor gasten met een geldig dagticket. Het Disneyland Park blijf geopend tot 01.00u en het Walt Disney Studios Park tot 00.30u.

Er zal dit jaar geen vuurwerk te zien zijn. Om dit op te vangen wordt er gezorgd voor extra entertainment zoals meet en greets, shows, selfie-spots en een nieuwe parade. Gasten met een ticket krijgen hun geld terug, De speciale maaltijden blijven behouden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.