Reclame

Disneyland Paris brengt bekende muziek uit op LP (Vinyl)

Luister naar iconische muziek.
1 minuut om te lezen
Voor het eerste brengt Disneyland Paris een langspeelplaat uit op Vinyl. De LP bevat de meest iconische muziek uit de Disney Parken, maar ook enkele recente verjaardagsnummers.

De LP is genaamd 'Euro Disney L'Album Officiel' en is een knipoog naar het verleden van de Disney Parken. Ook de voorkant bevat illustraties uit de oude doos met het originele Euro Disney logo uit 1992. Sommige nummers zijn nog nooit eerder uitgebracht.

In totaal kan je genieten van 50 minuten muziek, 25 minuten aan elke kant. Op de voorkant kan je muziek uit het verleden vinden zoals muziek uit Phantom Manor, Le Carrousel de Lancelot en de originele muziek van Space Mountain - De La Terre à la Lune, maar ook van de attractie Le Visionarium, die in 2004 vervangen werd door Buzz Lightyear Laser Blast.

De achterkant weerspiegelt de evolutie van het Disneyland Park, met muziek uit Star Tours, Star Wars Hyperspace Mountain en Married Life uit de Disney Pixar-film Up dat je kan horen op Main Street U.S.A., maar ook de verjaardagssongs 'Ready for the Ride' en 'Un Monde Qui S'Illumine'.

De LP is voor €25 verkrijgbaar bij de Walt Disney Studios Store in het Walt Disney Studios Park, The Storybook Store en Harrington's Fine China & Porcelains in het Disneyland Park en The Disney Gallery in Disney Village.

Foto's: Disneyland Paris & DLPReport.

Misschien ook interessant?

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42

Disneyland Paris viert 95e verjaardag Mickey en Minnie Mouse

15 november 2023 17:36
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.