Reclame

Disneyland Paris deelt concept art van nieuwe Tangled attractie en onthult naam

Binnenkort te zien in het Disney Adventure World, de nieuwe naam van het Walt Disney Studios Park.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft tijdens een persconferentie voor de 32e verjaardag van het resort het allereerste concept art van de langverwachte Tangled-attractie gedeeld, en werd met veel enthousiasme de naam bekendgemaakt die deze attractie zal dragen.

Deze attractie zal voortaan bekendstaan als 'Raiponce Tangled Spin', een naam die zowel nostalgie als opwinding oproept bij liefhebbers van het verhaal van Rapunzel. Maar dit is slechts het begin van de magie die zich binnenkort zal ontvouwen in het vernieuwde Disney Adventure World, voorheen bekend als het Walt Disney Studios Park.

De locatie van deze betoverende attractie is te midden van de speelse sferen van Toy Story Playland en in de nabijheid van het gloednieuwe lakeside restaurant genaamd 'The Regal View'. Het ritsysteem is vergelijkbaar met de klassieke Mad Hatter's Tea Cups in Fantasyland in het Disneyland Park.

De ritvoertuigen, elk een meesterwerk op zich, zijn vervaardigd uit een materiaal dat de uitstraling heeft van hout, met elegante metalen decoraties die de boeg sieren. Op de romp van deze bootachtige voertuigen pronkt een schildering van een levendige rode bloem, die de geest van het verhaal van Rapunzel tot leven brengt voor elke bezoeker die zich aan deze betoverende reis waagt.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.