Reclame
terug

Disneyland Paris deelt prachtige luchtbeelden van de parken

Kijk jij ook uit naar de opening?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Disneyland Paris heeft prachtige luchtbeelden gedeeld van de Disney Parken. Kijk jij ook al uit naar de opening van de parken? Bekijk dan alvast deze beelden.

  De beelden werden enkele weken geleden genomen en tonen hoe prachtig de twee Disney Parken er bij liggen. Eerst wordt er over het Disneyland Park gevlogen met natuurlijk als eerste een kijkje op Main Street U.S.A., de belangrijkste straat van het park. Hierna is het op naar Adventureland met een blik op de attractie Indiana Jones: Le Temple Du Péril om daarna het leukste treintje van de Far West te zien voorbij scheuren in Frontierland. Ook de rondvaartboot Molly Brown is vrolijk aan het varen. Verder is nog Videopolis, Starport, Hyperspace Mountain en Phantom Manor te zien.

  Daarna komt het Walt Disney Studios Park aan bod, met onder andere een kijk op Toy Soldiers Parachute Drop en een wandeling langs Bistro Chez Rémy en Ratatouille. Als afsluiter komt het ook kasteel van Doornroosje aan bod.

  Momenteel is Disneyland Paris nog gesloten, maar de heropening staat gepland voor 17 juni 2021.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

  30 juni 2024 15:18

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

  16 juni 2024 21:52

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.