Reclame
terug

Disneyland Paris gaat op zoek naar nieuwe zeemeermin

Toevallig geïnteresseerd?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris gaat op zoek naar een look-a-like van Halle Bailey. Zij speelt de rol van Ariël, de zeemeermin in de live-action remake van 'The Little Mermaid' die in mei 2023 in de filmzalen te zien zal zijn.

    Disney heeft gekozen voor een donkere vrouw als zeemeermin. Opvallend, want tot nu toe werd Ariël altijd gespeeld door een blanke vrouw. Er wordt nu gezocht naar een vrouw die gelijkenissen vertoond met Halle Bailey, die de hoofdrol op haar neemt in de nieuwe live-action remake. Deze komt op 26 mei 2023 in de fimzalen.

    Disneyland Paris is op zoek naar iemand met een lengte tussen 157 en 168 centimeter met podiumervaring. Tweetalig zijn (Engels en Frans) is een must, danservaring is optioneel. Wie interesse heeft, kan zich via de website disneycareers.com aanmelden voor een auditie voor 12 maart 2023. Wanneer we de nieuwe Ariël in de Disney Parken zullen tegenkomen, is nog niet geweten.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.