Reclame
terug

Disneyland Paris gaat Studio 1 volledig verbouwen

Hiervoor werd een vergunning voor aangevraagd.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris heeft plannen om Studio 1 in het Walt Disney Studios Park te verbouwen. Hiervoor werd er een aanvraag tot vergunning ingediend. Studio 1 is het eerste gebouw dat gasten zien bij binnenkomst in het park en het is ontworpen om de glamour en opwinding van een Hollywood-studio uit de jaren '30 te weerspiegelen.

    Het gebouw heeft een indrukwekkende art deco-stijl en een prachtige marmeren vloer die leidt naar het centrale plein van het park. Gasten kunnen genieten van de vele winkels en restaurants die Studio 1 te bieden heeft, waaronder de Hep Cat Corner, Restaurant en Coulisse, Les Légendes d'Hollywood en Hollywood Jewel Box. Soms is er ook live-entertainment in de vorm van brassband die iconische Disney-muziek spelen.

    De grote make-over maakt onderdeel uit van de grote transformatie van het Walt Disney Studios Park. Volgens geruchten zou Studio 1 op 1 september 2023 sluiten. Gasten moeten dan links en rechts van het gebouw naar het park lopen.

    Het gebouw krijgt een nieuwe inrichting. De rechterkant waar nu de restaurants zijn wordt een overdekt park met bomen, planten, bloemen en bankjes. Het restaurant blijft ook op deze locatie bestaan. De linkerkant blijven winkels, maar de etalages van de winkels worden echte etalages.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.