Reclame

Disneyland Paris lanceert nieuwe website met leuke opdrachten voor thuis

Doe jij mee?
2 minuten om te lezen
Onder de hashtag #DisneyMagicMoments lanceerde Disneyland Paris vandaag een nieuwe website met leuke opdrachten, spelletjes, video's en recepten om je thuis te amuseren. Disneyland Paris wilt de magie van de Disney-parken zo naar je huis brengen.

Eerder deze week liet Disneyland Paris op Facebook al weten dat het de leukste shows en parades zal streamen. Je mag bovendien zelf meestemmen wat je wilt zien. Nu doen ze er nog een schepje bovenop. Om je amuseren tijdens de 'lockdown' lanceerde ze een nieuwe website zodat je creatief kan bezig blijven.

Op de website kan je de laatste streams in de gaten houden. Ook handig voor als je geen Facebook-account zou hebben. Daarnaast zijn er afbeeldingen waarop je de zeven verschillen moeten zoeken, kleurplaten van onder andere de draak uit de Disney Stars on Parade en Bambi, knutselwerkjes en spelletjes waarin je Mickey moet helpen het kasteel te vinden of Olaf terug in elkaar moet zetten.

Voor de iets gevorderden staan er ook leuke recepten op van Disney-gerechten die je thuis kan maken. Zo kan je leren om het vegan gerecht 'Plaintain banana' te maken uit Captain Jack's - Restaurant des Pirates of 'Sven's Crunchy Pavlova' uit de Silver Spur Steakhouse.

En alsof dat nog niet genoeg was, staan er ook enkele leuke video's online die je leren hoe je je favoriete Disney-figuren kan tekenen of die je een leuk dansje aanleren.

De website is momenteel enkel beschikbaar in het Frans en het Engels, maar er wordt gewerkt aan een Nederlandse versie.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.