Reclame
terug

Disneyland Paris maakt openingsdatum attractie 'it's a small world' bekend

De attractie opent in mei 2023.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris heeft de openingsdatum bekend gemaakt van de bootjesdarkride 'it's a small world' in Fantasyland. Na een renovatie van bijna anderhalf jaar, zal de attractie opnieuw openen op vrijdag 5 mei 2023.

    Disneyland Paris sloot de populaire attractie op 29 november 2021 voor een grootschalige renovatie. Vanaf vrijdag 5 mei kan je opnieuw genieten van het meest iconische liedje van de attractie, dat meestal voor de rest van de dag niet meer uit je hoofd is te krijgen.

    Tijdens de werken is er veel aandacht besteed aan het comfort van de Cast Members. Zo hebben ze meer ruimte gekregen om hun werk te doen en is de toegang tot de verschillende delen van de attracties, en de poppen, verbeterd. Verder is het transportsysteem van de boten aangepakt om deze soepeler te laten lopen, zijn vele technische installatie vernieuwd en zijn de veiligheidssystemen onder handen genomen. Ook is het voordringsysteem Disney Premier Access toegevoegd.

    Houders van een jaarpas zijn op woensdag 3 en donderdag 4 mei uitgenodigd om de attractie in preview te mogen bezoeken.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.