Reclame

Disneyland Paris gesloten tot 2021

Met een uitzondering voor kerstmis.
2 minuten om te lezen
Op 28 oktober 2020 kondigde de Franse President Emanuel Macron een nieuwe lockdown aan om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hierdoor moet ook Disneyland Paris haar poorten opnieuw sluiten vanaf 30 oktober 2020, maar ze gaan nog een stapje verder.

Disneyland Paris heeft namelijk bekend gemaakt dat het volledige resort, inclusief de Disney Parken, hotels en Disney Village gesloten zal zijn van 30 oktober 2020 tot en met 12 februari 2021. De tweede lockdown in Frankrijk duurt normaal gezien maar één maand, tot 1 december 2020, maar Disneyland Paris gaat dus een stapje verder.

Enkel als de cijfers terug de juiste kant op gaan, en met toestemming van de Franse overheid, zal Disneyland Paris uitzonderlijk terug openen vanaf 19 december 2020 tot en met 3 januari 2021. Hierdoor is het voor sommige toch mogelijk om de magie van kerstmis te gaan opsnuiven. Of het kerstentertainment, inclusief de torenhoge kerstboom, nog op de agenda staan, is niet geweten.


Heb je een bestaande reservering tijdens de gesloten periode?

Verblijven

Door de nieuwe boekingsvoorwaarden kan je je reservering met aankomsten van 30 oktober tot en met 18 december 2020 en van 4 januari tot en met 12 februari 2021 kosteloos wijzigen naar aankomsten tussen 13 februari tot en met 31 maart 2021. Indien je later wilt aankomen, dan betaal je de dan geldende prijs (meer- of minderkost). Je kan je verblijf ook annuleren met volledige terugbetaling. Hiervoor moet je vanaf 30 oktober 2020 contact opnemen met de klantendienst van Disneyland Paris. Let wel op.. door het enorme aantal aan telefoons, kan het even duren voor je antwoord krijgt.

Tickets

Tickets die aangekochtGedateerde tickets (Mini of Magic) met data tijdens de gesloten periode worden kosteloos geannuleerd met volledige terugbetlaing via dezelfde betaalwijze als waarmee de tickets origineel zijn aangeschaft. Tickets zonder datum (Super Magic of meerdaagse tickets) blijven na heropening van het resort geldig onder dezelfde voorwaarden.


Jaarkaarten


Alle jaarkaarten zullen automatisch worden verlengd met het aantal dagen dat de parken gesloten zullen zijn. Jaarkaarthouders hoeven hier niets voor te doen.

Op deze manieren kan je contact opnemen met Disneyland Paris:

Houders van een jaarpaspoort krijgen opnieuw, zoals de vorige keer, extra dagen op hun paspoort. Dit aantal dagen zal gelijk staan aan het aantal dagen dat het resort gesloten is.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 12

24 maart 2024 17:02

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.