Reclame

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

Ga jij kijken?
1 minuut om te lezen
De magie van Disneyland Paris breidt zich uit met een betoverende aankondiging: de openingsdatum van de langverwachte Alice in Wonderland stuntshow is onthuld! Vanaf 25 mei 2024 zullen bezoekers van het Walt Disney Studios Park getuige kunnen zijn van een adembenemende BMX-show die de grenzen van verbeelding en avontuur verlegt.

De show, met de naam 'Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland', belooft een spektakel te worden dat de zintuigen prikkelt en harten doet kloppen van opwinding. Geïnspireerd door de geliefde Disney-animatiefilm ‘Alice in Wonderland’, zal dit meeslepende avontuur plaatsvinden in de voormalige stuntarena van Moteurs.. Action! Stunt Show Spectacular, die een nieuw leven zal krijgen met betoverende scènes en adembenemende stunts.

Wat deze show zo uniek maakt, is het interactieve element waar het publiek bij betrokken wordt. Tijdens het pop- en rock-duel tussen Alice en de Queen of Hearts, zullen acrobaten hun vaardigheden tot het uiterste pushen, wat leidt tot twee mogelijke eindes die het publiek zelf kan bepalen. Dit zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring, waarbij elke voorstelling een nieuw avontuur kan zijn.

Bereid je voor op een magische reis terug naar Wonderland vanaf 25 mei 2024, waar het onmogelijke mogelijk wordt en waar elke dag een nieuw avontuur wacht.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.